Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)  Autore, je vidět, že nejste jen tupým přebíračem nám předkládané propagandy, ale že na věcmi přemýšlíte.  Však Vás také diskutéři, až na výjimky pěkně a dosti sprostě a nevybíravě ometají. V jádru máte pravdu. Ukrajina je ještě pořád zdrojem energií a hlavně.....mohly by se pak postavit  rakety přímo na hranici Ruska. Ať se Evropa mezi sebou pere, my z Ameriky Vám promptně dodáme zbraně. Reziví to ve skladech a my potřebujeme vydělávat. R^R^R^

3 1
možnosti
VS

Autor je typický český Brouk Pytlík. Všechno ví, všude byl a  od všeho má klíč.[>-]

1 2
možnosti
JR

J79a78r86a 48R25a93n16k

19. 7. 2014 6:22

To snad nemyslite vazne, skoda, ze zde neni emotikon mlatici hlavou do zdiRv

2 2
možnosti
PF

Autore, co to bylo?!

A něco takového má také volební právo?

4 3
možnosti

souhlas.

jen mi trochu vadí ze zookoutek, který se do diskuze pustil. Ale to nic všude je něco. Ono je to přejde.

3 8
možnosti
VS

Zookoutek mi nevadí,ale prasečák ano.;-O

1 1
možnosti
AM

Nebylo Vám při psaní o "údajně civilních" pasažérech trapně?

A věty typu "Ještě o něco více propracovaněji a troufnu si tvrdit nejpravděpodobněji potom může vyznít názor snahy o špionážní let, při němž bude docházet k přenosu dat zasílaných v reálném čase až do momentu úplného zničení stroje.", to je prostě síla. 8-o

7 0
možnosti
JR

J11a61r43a 73R73a52n36k

19. 7. 2014 6:17

To neni sila, to je nechutne, odporne, nelidskeRv

1 0
možnosti
Foto

Ano, zmiňujete důležité věci, které severoatlantická propaganda dlouhodobě ignoruje. V médiích nesedí žádní hlupáci, otázka tedy zní, proč to dělají ? Asi nějaký důvod mají, a ten důvod je možná takový, který naznačujete.

4 11
možnosti
JH

Pane Laiermane, přečtěte si pozorně a několikrát své krédo, které máte napsané pod Vaši fotografií a pište opravdu jen o tom, čemu rozumíte !

4 0
možnosti
Foto

Nevím proč by Malajsie prováděla špionáž na Ukrajině a takové špionážní letadlo potřebuje elektronického vybavení a to zabírá spoustu místa a jen těžko může provádět špionáž a převážet pasažéry, nehledě na to, že jen naprostý i.... může provádět špionáž civilním letadlem se spoustou svědků.

6 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 978x
Cestu bytí vnímám jako člověk, který trpělivým sbíráním kamínků postupně skládá obraz mozaiky života ve všech jeho souvislostech. Mým životním mottem je „Žij a nechej žít.“ Krédem jsou pak pro mne stromy, které jsou nám všem ostatním živočichům nezištnými dárci životadárného kyslíku. Myslím, že se nám lidem z vyspělé části světa vytrácí ze života a mezilidských vztahů skromnost a pokora, kterou pak najednou zničehonic nalézáme ve chvílích, kdy je však už příliš pozdě cokoli vrátit zpátky.

Seznam rubrik