Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P67e92t45r 63B68u11r75i69a34n

18. 11. 2021 7:50

Kam se poděla hesla, která z tribuny Letenského náměstí v Praze před 31 lety hlásala skupinka zničehonic se objevivších hlavounů? "Nebudeme, jako oni," "Snížíme počty úředníků přebujelého státního aparátu," "Za deset let srovnáme životní úroveň se zeměmi Západu." "Spravedlnost pro všechny," "Svobodu a práci všem občanům za spokojenější život" apod.

Zdroj: https://laierman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778931

Nic takového se tam nehlásalo. Přestaňte laskavě sprostě lhát. Dík.

0 0
možnosti
Foto

Pane Buriane,

vážně se mnou chcete vést polemiku na téma projevů, které se rozléhaly Letenským náměstím v roce 1989?

Vaší reakcí si buďto sám sobě něco nalháváte, anebo Vám propaganda zatemnila mozek.

0 0
možnosti
Foto

Zajimave je deni kolem vysetrovani ve Wu-chanu. Podezreni trva. Nevime,kolik podobnych laboratori je,jake vyzkumy a za jakym ucelem se kde provadi. Nemluvi se o zvysenych opatrenich proti uniku pripadnych dalsich mutaci (vyzkumy jsou financovane jako preventivni obrana) nebo boologickych zbrani (opravdu se nevyvijeji?). I v ostatnim mate pravdu.

0 0
možnosti
Foto

Paní Krištofíková,

v článku to nezaznělo, ale soudě dle Vaší reakce tam asi mělo být.

Zhruba před měsícem proběhla sdělovacími prostředky jako záblesk meteoritu zpráva, kterou lze sice považovat za poněkud upravenou. Nicméně na její bezprecedentní závažnosti nic neubírá ani ve svůj prospěch dotvořená formulace.

Pánové v Pentagonu byli pod tlakem Číny přinuceni se přiznat k následujícímu. "USA se v čínském Wu-Chanu finančně podílely na vývoji bakterií covid-19."

Pakliže by svět a především země Starého kontinentu měly logicky volat po trestu a odškodnění, tak by předtím nesměly žít v područí svého Velkého bratra, kterému poslušně zobou z ruky. Přesněji je Evropa držena pod krkem hrozbou nenadálého vzniku havárií jaderných elektráren.

No, a abych byl úplný, tak i k tajné instalaci malware do těchto zařízení strategické povahy se před asi tři čtvrtě rokem jeden z představitelů válkami posedlých Američanů přiznal.

0 0
možnosti
JL

to je zajímavé, jak klesá inteligence populace. Dalo by se to vysvětlit na principu buddhistické reinkarnace - tento koncept říká, že se sem vtělují zmatené duše zvířat... Lidi se zvířecími dušemi jsou poněkud hloupé a poněkud zvířecí, vidíme to leckde, tak třeba války.... Jak to dokázat? Tak například všeobecný vzrůst lásky ke kočkám a psům něco napovídá. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Je to tak pane Libeňský, inteligenční kvocient u lidské populace skutečně ovadá, nebo se přesněji snižuje.

Tuto tendenci lze zřetelněji pozorovat přibližně od konce devadesátých let. Nový režim hned od začátku nástupu k moci zavedl vymývání mozků. Tyto metody se daly vypozorovat ve všech aspektech života. Koneckonců okamžitě po revoluci v roce 1990 se na úplně každém ministerstvu zničehonic objevil alespoň jeden "poradce" z USA. Dnes už je nad slunce jasné, že tito pánové byli instruováni k ekonomickému rozkladu země a rozpadu soudržnosti národa. Koneckonců s těmito samými praktikami vlezli stejní agenti také do tehdejšího SSSR. Tohle je ale téma, které by samo o sobě vydalo na knihu.

Vaše úvaha, s níž poukazujete na jakousi formu telepatické provázanosti, k níž dochází mezi člověkem a zvířetem v mentální sféře je myslím dokonce vědecky prokázána. Ano, máte pravdu, že se člověk v přehnané lásce ke svému zvířecímu miláčkovi od určitého momentu může začít přibližovat jeho mozkové úrovni.

Tato země doplatila právě na všechny ty, kteří se zcela oprostili od politického života a "starali se pouze sami o sebe," jak by nám dnes určitě s úsměvem ve tváři odvětili. Rozdělená společnost podle starého hesla už z doby Římského impéria "Rozděl a panuj" je příčinou toho, proč se dnes lidé už spolu nedokáží domluvit ani na základních prvcích spokojeného společného soužití. Na dvě půlky rozklížený národ v současnosti politici ještě více rozdělují pomocí zcestných nařízení.

Chybou, je, že se v bezprávním státě už cítí být neodvolatelnými. Pokud by se uvědomělé části společnosti podařilo zosnovat novou a tentokrát opravdovou revoluci, pak by snad tato země měla ještě šanci na záchranu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 978x
Cestu bytí vnímám jako člověk, který trpělivým sbíráním kamínků postupně skládá obraz mozaiky života ve všech jeho souvislostech. Mým životním mottem je „Žij a nechej žít.“ Krédem jsou pak pro mne stromy, které jsou nám všem ostatním živočichům nezištnými dárci životadárného kyslíku. Myslím, že se nám lidem z vyspělé části světa vytrácí ze života a mezilidských vztahů skromnost a pokora, kterou pak najednou zničehonic nalézáme ve chvílích, kdy je však už příliš pozdě cokoli vrátit zpátky.

Seznam rubrik